office@apmat.ro 0742 203 020

Termeni, Conditii si Politica De Anulare

Taxa de curs se va achita în prima jumătate a perioadei de formare prevăzută în calendarul aprobat de Ministerul Educației calendarul activităților va fi prezentat în prima zi de curs.

Termenul de anulare al taxei de curs încasate, fără a se percepe penalități, este cu cel mult șapte zile înainte de finalizarea perioadei de formare, conform calendarului aprobat de Ministerul Educației și prezentat în prima zi de curs. Taxa achitată se restituie în termen de 15  zile de la cererea de anulare. În cazul anulării și rambursării plății taxei de curs,se va percepe 10 lei comisionul bancar de rambursare.

Pentru anulările făcute inainte de finalizarea perioadei de formare (cu o durată mai mică de 7 zile)  taxa de curs nu se va rambursa.

Informații personale și confidențialitate

Asociația pentru Promovarea Meșteșugurilor și Artelor Tradiționale (APMAT) espectă dreptul la intimitatea informațiilor personale și va folosi informațiile colectate de site-ul www.apmat.ro  doar în scopurile declarate.

Politica de confidențialitate reprezintă modalitatea în care utilizăm datele personale primite de la dumneavoastră atunci când vizitați site-ul asociației

Ca urmare a utilizării de către dumneavoastră a site-ului, Asociația pentru Promovarea Meșteșugurilor și Artelor Tradiționale (APMAT) poate obține diverse informații personale despre dumneavoastră (nume, prenume, telefon fix și/sau mobil etc.) atunci când solicitați informații despre unul dintre cursurile organizate de noi, atunci când ne trimiteți un mesaj sau când vă exprimați opinia față de serviciile oferite de compania noastră.

Informația privind datele dvs. personale va fi prelucrată de către Asociația pentru Promovarea Meșteșugurilor și Artelor Tradiționale (APMAT ) în conformitate cu prevederile Legilor nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, cu modificările și completările ulterioare, putând fi folosită în scopuri asociate comercializării serviciilor și produselor companiei, cum ar fi:

  • oferirea de produse și/sau servicii către dumneavoastră;
  • soluționarea întrebărilor, solicitărilor, propunerilor și sugestiilor dumneavoastră;
  • procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastră;
  • emiterea documentelor de facturare;
  • realizarea marketingului produselor și serviciilor Asociației pentru Promovarea Meșteșugurilor și Artelor Tradiționale (APMAT), realizarea studiilor de piață și de produs;
  • contactarea dumneavoastră prin telefon, poștă, email, fax, mesaje text, etc., în legatură cu oferte de produse și servicii ale Asociației pentru Promovarea Meșteșugurilor și Artelor Tradiționale (APMAT);
  • alocarea sau oferirea unor eventuale discounturi sau beneficii.

Plata

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard). 

Online cu card de carieră didactică.

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Ca urmarea a plății, veți fi contactat de echipa Asociației pentru Promovarea Meșteșugurilor și Artelor Tradiționale (APMAT ) pentru confirmarea participării.

Pentru orice problemă de natură tehnică puteți contacta Asociația pentru Promovarea Meșteșugurilor și Artelor Tradiționale (APMAT ) la office@apmat.ro